slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com

Appartementencomplex Valença

Sinds augustus 2018 is Slooter Vastgoed Lda de eigenaar van dit prachtige nieuwbouw appartementencomplex in Valença.

Valença is een stad in het Portugese district Viana do Castelo. Valença staat bekend om haar historische fort, dit dubbel ommuurde fort kijkt uit over de rivier de Minho en de plaats Tui in Spanje. Het fort is een combinatie van gotische en barokke militaire architectuur. De eerste muren van het fort zijn in de 13e eeuw gebouwd. In het fort staat een Romeinse mijlpaal welke dateert uit de 1e eeuw na Christus. Deze mijlpaal markeert 42 Romeinse mijl (62 km) afstand op de weg van Braga naar Tui.

De oude internationale brug, welke zichtbaar is vanaf het fort, ontstaan uit een overeenkomst tussen Spanje en Portugal om een bi-functionele brug te bouwen, is gebouwd in 1879. Hoewel er inmiddels een nieuwe brug is, wordt de oude brug nog steeds gebruikt.

Valença is een geliefde plaats voor mensen die een dagje weg willen en in het oude gedeelte zijn dan ook vele toeristische winkeltjes met ambachtelijk handwerk te vinden.

Het appartementencomplex ligt net buiten het centrum van Valença. Hierdoor heeft u het comfort van een rustige buurt, echter bevindt het centrum en de energie van de stad zich op loopafstand van het complex. Hierdoor kunt u de drukte van de stad gemakkelijk opzoeken maar komt u thuis in de rust van de buitenwijk.

Bijhorend aan het complex is een mooie speeltuin waar uw kinderen zich eindeloos kunnen vermaken met de verschillende toestellen. De speeltuin is exclusief beschikbaar voor de bewoners van de appartementen en kan afgesloten worden. Er zijn verschillende toestellen zoals schommels, een wipwap en een groot voetbalplein.

Het complex is gebouwd in Spaanse stijl en hierdoor een lust voor het oog. De gebruikte materialen en het oog voor detail tijdens het ontwerpen en de bouw van het complex geven het gebouw een luxe uitstraling.

Het complex bevat 12 appartementen:

–  4x met 1 slaapkamer
–  4x met 2 slaapkamers
–  4x met 3 slaapkamers inclusief 2 badkamers

Voor verder specificaties van de verschillende appartementen zie de onderstaande plaatsingen.