slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com

Impressie

Noord Portugal is een prachtig deel van Portugal met mooie oude steden zoals Porto, Braga, Ponte de Lima, Ponte de Barca en vele kleine stadjes en dorpjes die het bezichtigen meer dan waard zijn.

Tevens ligt aan de grens met Spanje een nationaal natuurpark waar de tijd heeft stilgestaan. Het begin van dit natuurpark ligt op ongeveer een half uurtje rijden van Viana do Castelo. De stranden van Noord Portugal zijn lang, schoon en niet druk. U rijdt met de auto tot aan het strand en u loopt zo het strand op. Er zijn vele mooie stranden in Noord Portugal zoals in Cabadelo, Amarosa, Afife, Carreço, Vila Praia d’Ancora en Moledo

De prijzen van eten en drinken liggen een stuk lager dan in de Algarve of in Nld. Uitgebreid eten met 4 personen incl koffie en drinken kan voor € 50,00 of minder. Een espresso kost gemiddeld € 0,65. Dat maakt de vakantie een stuk goedkoper en leuker.

Vliegen naar Noord Portugal:
Vliegen kunt u eenvoudig naar Porto vanaf Vliegveld Eindhoven, Brussel (charlerois) en Dusseldorf Weeze met Ryan Air. Kijk voor prijzen op www.ryanair.nl . Tevens kunt u met TAP Airlines vanaf Amsterdam Schiphol vliegen. Op het vliegveld van Porto kunt u een auto huren (kan via de site van ryan air/ TAP) of indien gewenst regelen wij vervoer voor u.