slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com

Appartementencomplex Valença: T3

De mooie en ruime T3 appartementen zijn erg geschikt voor gezinnen. De T3 appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers en als enige appartementen in het complex voorzien van 2 badkamers. De master bedroom is de grootste slaapkamer van het appartement en heeft als enige een en-suit badkamer.

Tevens zijn de T3 appartementen de enige appartementen in het complex die de luxe bieden van een aparte keuken, woonkamer en wasruimte. In deze wasruimte is de wasmachine geplaatst. De T3 appartementen zijn voorzien van een openslaande deur in de woonkamer.

De keukens zijn uiteraard geheel ingericht en voorzien van voorzien van koel/vriescombinatie, afzuigkap, oven, fornuis en vaatwasser.  De appartementen zijn voorzien van centrale verwarming  aangesloten op “canalized gaz”.

De appartementen zijn voorzien van een videosysteem voor de centrale ingang. Daarnaast bevat het complex een lift en beschikken alle appartementen over een eigen parkeerplaats en een opslagruimte in de afgesloten parkeergarage.  De T3 appartementen hebben 2 parkeerplaatsen tot hun beschikking en een grotere opslagruimte.

Het gehele complex is voorzien van rolluiken en kantelramen. Daarnaast zijn alle appartementen in het complex voorzien van inbouwkasten in de slaapkamers.

Het appartement op de derde verdieping is verkocht.

Kijk voor meer informatie en overige specificaties op de website van BAMBU (www.bambu.com.pt)  onder de volgende referentienummers:

2263 / 2269 / 2266