slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com slootervastgoed.com

Appartementencomplex Valença: T2

De nieuwe T2 appartementen zijn een zeer geschikte keuze voor jonge gezinnen. De T2 appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en 1 badkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer is in de hoek de uitgebreide en compleet ingerichte keuken zichtbaar.

De keukens zijn voorzien van koel/vriescombinatie, afzuigkap, oven, fornuis, vaatwasser en wasmachine. De appartementen is voorzien van centrale verwarming  aangesloten op “canalized gaz”.  Omdat de keuken en woonkamer samen in 1 grote ruimte zijn geplaats, biedt dit veel mogelijkheden tot gepaste inrichting en decoratie van de kamer. De T2 appartementen zijn voorzien van een openslaande deur in de woonkamer waardoor het mooie Portugese weer naar binnen gehaald kan worden.

De T2 appartementen hebben een badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid in het bad.

De appartementen zijn voorzien van een videosysteem voor de centrale ingang. Daarnaast bevat het complex een lift en beschikken alle appartementen over een eigen parkeerplaats en een opslagruimte in de afgesloten parkeergarage.

Het gehele complex is voorzien van rolluiken en kantelramen. Daarnaast zijn alle appartementen  voorzien van inbouwkasten in de slaapkamers.

Kijk voor meer informatie en overige specificaties op de website van BAMBU (www.bambu.com.pt)  onder de volgende referentienummers:

2264 (verkocht onder voorbehoud)  / 2267 / 2270 / 2261